Ga voor Kleur

Ga voor kleur is een initiatief van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit om groente- en fruitconsumptie flink te verhogen.

Tijdens de Voedseltop op 26 januari 2017, heeft Nederland afspraken gemaakt om te werken aan een veiliger, gezonder en duurzamer voedselsysteem. Daarin willen we als Nederland voorop lopen! Het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit gaat die uitdaging graag aan. Daarom hebben zij, in samenwerking met Food Cabinet, de actie Ga voor kleur opgezet: een leuke, toegankelijke vooral kleurrijke actie om meer groenten en fruit te eten. De actie maakt gebruik van social media om veel, maar ook bondig en op de juiste ‘eetmomenten’, de Nederlander verschillende kleurrijke en lekkere opties aan te bieden. Hoe? Ambassadeurs Rudolph van Veen (meesterkok) en Tamara de Weijer (huisarts) geven elke week lekkere recepten en handige tips over de kleur van de week.

We zijn heel blij om met Food Cabinet bij te mogen dragen aan deze kleurrijke actie. Want zowel voor de eter zelf, als alle wereldburgers, is meer groente en fruit een goede keus. Supergezond en beter voor het milieu dan veel andere opties in de supermarkt. Food Cabinet verzorgt de conceptontwikkeling, merkbewaking, strategieontwikkeling voor social media en community management voor deze actie. Inhoudelijke afstemming verloopt in nauwe samenwerking met het NAGF.

informatie

Projectinformatie
Ga voor Kleur

Projectperiode
Mei 2017

Opdrachtgever
Nationaal Actieplan Groenten en Fruit

Projectwebsite
Gavoorkleur.nl